Φυτόχωμα για φυτά εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, 20lt

Featured Listing
Φυτόχωμα για φυτά εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, 20lt
2.99

Ειδικό φυτόχωμα από μίγμα ξανθιάς και μαύρης τύρφης κατάλληλο για φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, εμπλουτισμένο με γερμανικό λίπασμα (N-P-K), ιχνοστοιχεία και ανθρακικό ασβέστιο με απόλυτη ομοιογένεια για την ιδανική ανάπτυξη των φυτών σας.

ΧΡΗΣΗ: Το BELLEFIORI είναι η καλύτερη επιλογή για τα φυτά σας, προσφέροντας καλύτερη ανάπτυξη, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, πλούσια ανθοφορία και όμορφα πράσινα φύλλα.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ:

ΦΥΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ: Φίκοι, Βιγόνιες, Ανθούρια, Αλεξανδρινά, Έρωτες, Κέντιες, Κυκλάμινα κ.ά.

ΜΟΝΟΕΤΗ ΦΥΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ: Πελαργόνια, Γεράνια, όλα τα μονοετή εποχιακά φυτά (Πανσέδες, Πετούνιες, Κατηφέδες, Γκαζάνια, Βίνκες, Γαρύφαλλα, Βασιλικούς, Φούξιες, Πρίμουλες κ.λ.π.)

ΠΟΛΥΕΤΗ ΦΥΤΑ: όλους τους Θάμνους, Δένδρα, Φοίνικες, Τούγιες, Λεμονοκυπάρισσα, Καλιστήμονες, Χαμέρωπες, Λιγούστρα, Ευώνυμα, Βουκαμβίλιες, Υβίσκους κ.ά.

ΣΠΟΡΑ-ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ: Ετοίμου ή σπορά γκαζόν.

Μεταφυτεύστε τα φυτά σας ή προσθέστε το φυτόχωμα BELLEFIORI σε μεγαλύτερες γλάστρες ζαρτινιέρες χωρίς άλλες προσμίξεις. Για την μεταφύτευση σε γλάστρα, στον κήπο ή την σπορά ιδανική εποχή μεταφύτευσης είναι όλη η περίοδος της ʼνοιξης και του Φθινοπώρου. Καλύπτει πλήρως το φυτό σε θρεπτικά στοιχεία για 4 βδομάδες μετά ακολουθήστε πρόγραμμα λίπανσης κάθε 15-20 ημέρες περίπου και κατά προτίμηση τα βιολογικά, χωρίς χημικά, υγρά-στερεά λιπάσματα BioAgrohum.

  • Φυτόχωμα για φυτά εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, 20lt

Send Message to listing owner

Φυτόχωμα για φυτά εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, 20lt